711 Sport: Wedden op Voetbal - Alles wat je moet weten
De populairste sport is en blijft voetbal, een favoriet tijdverdrijf voor veel mensen. Om te spelen, maar zeker ook om naar te kijken. Er zijn miljoenen mensen die ook graag wedden op verschillende sportwedstrijden. Wedden op voetbal is een van de populairste onderdelen bij 711 Sport. In dit artikel ontdek je wat je moet weten over wedden op voetbal. We brengen je op de hoogte van de trends in online sportweddenschappen, dus lees verder zodat je kunt leren hoe je met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen.


711 Sport: wat betekenen wij voor jou?

Wij zijn een online casino met een platform dat weddenschappen aanbiedt op verschillende sporten. Wedden op voetbal is een populair onderdeel en daar hebben we goede en hoge odds op de weddenschappen gezet om het wedden op voetbal voor jou aantrekkelijk te maken. Bij ons krijg je je inzet plus de winst die je hebt gemaakt met onze odds uitbetaald als je de weddenschap wint. Waar je vroeger bij de fysieke wedkantoren de beste odds kon krijgen, klik je nu gewoon op 711.nl en inzetten maar!

 

Er zijn niet alleen voetbalwedstrijden zoals het EK en WK in ons sportsbook. Je vindt er talloze duels zoals de Champions League, een klassieker zoals een wedstrijd tussen Ajax en PSV of een wedstrijd uit de Italiaanse competities. Wedden op voetbal maakt een wedstrijd spannender en daar springen we graag op in zodat je kunt wedden met scherpe odds op wedstrijden die je tijdens het kijken op het puntje van je stoel brengen.

 

We houden rekening met recreatieve gokkers die het prima vinden om af en toe te winnen. Maar we sluiten de punters ook zeker niet uit. Punters zijn serieuze gokkers die graag winst zien en dat als hun uiteindelijke doel hebben gesteld. En omdat we beide in het vizier houden, wordt ons sportsbook ook bezocht door elk soort gokker! Dus zijn wij er ook voor jou!

 

711 Sport is een veilige bookmaker. We hebben de juiste licenties die het wedden op voetbal eerlijk en veilig maken. En omdat we hoge odds bieden, maak je bij ons kans om groots te winnen. Jij brengt je kennis mee en wij bieden je hulpmiddelen om die kennis om te zetten in geweldige winkansen! Dat betekent dat we hoge odds aanbieden, je wedbriefje verwerken en dat je netjes uitbetaald wordt bij succesvolle weddenschappen.


De Verschillende Voetbal Competities binnen Europa

Bij wedden op voetbal zijn er veel verschillende competities om op te wedden. Denk bijvoorbeeld aan de Europese competities. Binnen Europa zijn er 60+ competities, waarvan de bekendste hier op een rijtje staan: Denk aan Premier League,  Champions League, Bundesliga, Europa League en niet te vergeten de EK-wedstrijden.

 

Bij 711 Sport bieden we de grootste competities van Europa aan. In ieder geval van elk land de belangrijkste competities zoals het bekertoernooi, de vrouwencompetitie en de Super Cup. Deze competities worden jaarlijks in heel Europa gespeeld en de verschillende landen strijden om de prijzen.


De Verschillende Voetbal Competities binnen Nederland

In Nederland zijn de professionele voetbalcompetities misschien niet de interessantste ter wereld, maar we kunnen er zeker wel iets van! Sinds 1956 strijden teams in de Eredivisie om de Nederlandse titel. De verliezers (de laatste twee in rang) degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie. We hebben ook de tweede en derde divisie die alleen in het weekend spelen die ook weer onderverdeeld zijn in klassen.


Wedden op Voetbal Nederland EK 2024

Mis de kans niet om te wedden op Nederland op het Europees Kampioenschap 2024. Op het Europese strijdtoneel kun je ook helemaal losgaan met wedden op voetbal EK 2024. Na een spannende kwalificatieronde voor ons Oranjeteam kan het team nu losgaan in de groepsfase. Met sterren als Memphis Decay, Frenkie de Jong en Virgil van Dijk zijn interessante weddenschappen zeker mogelijk! Ook al was het WK 2022 teleurstellend, het team is vastbesloten om zich te revancheren? Wedden? 

 

Voorspel uitslagen, doe speciale weddenschappen, wed Under or Over of gewoon 1x2!


Wedden op EK 2024

Bekijk ook de weddenschappen van andere teams tijdens EK 2024. Misschien wil jij daar ook op wedden en is jouw favoriete club een buitenlandse Europese club. Ook dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Engeland en Frankrijk zijn de favorieten van het opkomend EK. Duitsland, het land waar EK 2024 plaatsvindt, maakt ook veel kansen. Er zijn verschillende EK 2024 weddenschappen te vinden op ons platform. Denk maar aan: Wedden op de winnaar van het EK. Dit kan op voorhand of tijdens het toernooi. Live wedden op EK 2024 kan net iets spannender zijn en vergeet niet bij live wedden veranderen de odds!

 

Er zijn toernooiweddenschappen mogelijk zoals het wedden op:

 • De groepswinnaars
 • Topscorer
 • Land van topscorer
 • Finalisten
 • Beste speler
 • Meeste Doelpunten

 

Combinatieweddenschappen EK 2024 zijn moeilijker, waardoor ze hogere odds hebben. Hierdoor kun je meer winst maken als je weddenschap juist is. Hier leggen we de verschillende voetbalweddenschappen voor je uit.


Hoe kan ik beginnen met Wedden op Voetbal?

Heb je zin om een weddenschap op een wedstrijd te plaatsen dan kom op ons platform. Je kunt niet maar zo een weddenschap inzetten maar je moet eerst een account maken waarbij we persoonlijke gegevens nodig hebben die je naar waarheid invult. Daarna worden je gegevens geverifieerd zodat we er zeker van zijn dat jij bent wie je zegt dat je bent.


Daarna kun je geld storten en bij aanmelding onze welkomstbonus claimen. Deze bonus kun je ook bij latere stortingen claimen, ja mag zelf kiezen. Lees je de voorwaarden even die bij onze welkomstbonus staat? Wist je trouwens dat we de hoogste welkomstbonus online hebben? 


Wat voor soort voetbalweddenschappen zijn er?

Wedden op voetbal is in de basis best eenvoudig: bij elke wedstrijd is er een winnaar, gelijkspel bestaat niet. Als je dus inzet op de winnaar van een wedstrijd, heb je 50% kans dat je wint. Dat is een hogere kans dan bij veel andere weddenschappen.

 

Maar, alleen tennis wedden op de winnaar is natuurlijk saai, en vooral in wedstrijden waarbij de ene speler veel beter is dan de andere, zijn de odds voor winst van de sterke speler erg laag. Oftewel, daar win je niet veel mee als je daarop inzet, ook al is dat misschien de meest logische weddenschap om te plaatsen.

 

Daarom is het interessant om te kijken naar andere type weddenschappen voor tennis. En daarbij kun je inzetten op een wedstrijd, op een toernooi of op een competitie. Laten we daar eens dieper in duiken.


Live weddenschappen bij Wedden op Voetbal

Als je je weddenschappen tijdens de wedstrijd wilt beïnvloeden, dan kun je live gaan wedden op voetbal op ons platform. Dat maakt het des te spannender! Ontspannen op de bank voetbal kijken is niet langer een optie.! De odds bij live wedden zijn doorgaans ook hoger dan bij pre-match wedden. Met live wedden op voetbal zit je op kritieke momenten daarom boven op je tv-scherm. Bloedstollend gewoon!

 

De odds worden constant aangepast naarmate de wedstrijd vordert. Je kunt aan deze odds zien hoe we verwachten dat de wedstrijd zal eindigen. Let op: zodra je wedbriefje is verwerkt, veranderen de odds voor je bet niet meer. Live voetbalwedden betekent niet afwachten, maar er bovenop zitten! Echt wel!


De Verschillende Voetbalweddenschappen

Ben je benieuwd welke weddenschappen er mogelijk zijn bij het wedden op voetbal? Dan zetten we het hier voor je op een rijtje:

 

 • Beide teams scoren. Hier wed je dat beide teams minstens één doelpunt scoren.
 • Dubbele kansen. Twee van de drie mogelijke uitkomsten van je weddenschap komen uit. Je hebt dan drie opties. Team 1 wint of gelijk, Team 2 wint of gelijk of Team 1 wint of Team 2 wint.
 • Rust. Hier wed je op de score bij rust (wie voor staat, achter of gelijk).
 • Totaal aantal doelpunten - 1e helft. Hier wed je op het aantal doelpunten in de eerste helft.
 • Gelijkspel geen weddenschap. Dit wordt ook wel Draw no Bet genoemd. Hier moet één van de teams winnen. Als je gekozen team wint, win je.
 • 3-Way Handicap. Een virtuele handicap wordt gegeven aan een van de teams. De uitkomsten kunnen zijn: Team 1 wint (handicap wordt toegepast), Gelijkspel (ook met handicap toegepast) of Team 2 wint (handicap wordt toegepast). Een handicap is dat je virtueel een achterstand van -1 geeft, zodat het team 2 doelpunten moet scoren om te winnen. Ze doen dit met hele sterke teams.
 • Aziatische Handicap. Inzetten worden aangegeven met halve of kwart doelpunten. De halve en kwart doelpunten zijn bedoeld om een gelijkspel te voorkomen. Een handicap -1.25 of +1.25 verdeelt je inzet over aangrenzende lijnen. De helft van je inzet wordt geplaatst op - of + 1 en 1.5. Dit geeft je verschillende mogelijke uitkomsten voor overwinningen (of gedeelde overwinningen).
 • Totaal aantal doelpunten thuisploeg. Hoeveel doelpunten maakt de thuisploeg?
 • Totaal aantal doelpunten uitploeg. Hoeveel doelpunten scoort de uitploeg? 
 • Outrights. Wie wint er uiteindelijk een wedstrijd of een toernooi. Dit kan dus ook een langetermijnweddenschap zijn.

Succesvol Wedden op Voetbal

Natuurlijk moet je niet lukraak op wedstrijden wedden. Het is belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de teams, de spelers en kijkt naar de statistieken van hoe teams of spelers tot nu toe hebben gepresteerd. Wees vooral geduldig. Je hoeft niet meteen enorme winsten te maken. Soms is het beter om kleinere overwinningen op een rij te hebben dan aan het eind veel te winnen. Je kunt immers veel verliezen op weg naar je overwinningen.

 

In voetbalcompetities zijn er altijd voetbalstatistieken die bijhouden hoe de teams het doen in de competitie. Dit omvat informatie over de wedstrijden, bijvoorbeeld balverloop, topscorers enzovoort. Wed je live met ons mee? Zorg ervoor dat je je huiswerk hebt gedaan voordat het fluitsignaal klinkt.

 

Blijf objectief, geloof niet blindelings wat mensen om je heen zeggen, maar volg je gevoel. Het gevoel dat je kreeg na het doen van onderzoek. Houd je daaraan. Jij bent tenslotte degene die je geld inzet, dus je moet ook je eigen beslissingen durven nemen. Blijf ook objectief met betrekking tot je favoriete voetbalteam. Natuurlijk wil je dat het wint, maar laat je niet leiden door emoties. Luister in plaats daarvan naar je verstand. Het zal je meer kansen geven om te winnen.Let op je bankroll. Hou je aan je budget en verdeel het op een slimme manier. Dus gooi niet je hele budget op één wedstrijd want dan ben je bij verlies alles kwijt. Een weddenschap op de uitslag van een wedstijd (1x2) is de meest voorkomende weddenschap die wordt ingezet. De odds zijn bij ons hoog op deze weddenschappen omdat uitslagen vrij moeilijk te voorspellen zijn. Zeker gelijkspel. En de hoogte ervan.

 

Een bonus claimen bij het wedden op voetbal is zeker aantrekkelijk. Maak er gebruik van, maar denk er ook goed over na. Online Casino Bonussen hebben vaak voorwaarden en zijn niet zo gratis als ze lijken. Wees je daarvan bewust.
711 Sport: Wedden op Voetbal - Alles wat je moet weten
De populairste sport is en blijft voetbal, een favoriet tijdverdrijf voor veel mensen. Om te spelen, maar zeker ook om naar te kijken. Er zijn miljoenen mensen die ook graag wedden op verschillende sportwedstrijden. Wedden op voetbal is een van de populairste onderdelen bij 711 Sport. In dit artikel ontdek je wat je moet weten over wedden op voetbal. We brengen je op de hoogte van de trends in online sportweddenschappen, dus lees verder zodat je kunt leren hoe je met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen.


711 Sport: wat betekenen wij voor jou?

Wij zijn een online casino met een platform dat weddenschappen aanbiedt op verschillende sporten. Wedden op voetbal is een populair onderdeel en daar hebben we goede en hoge odds op de weddenschappen gezet om het wedden op voetbal voor jou aantrekkelijk te maken. Bij ons krijg je je inzet plus de winst die je hebt gemaakt met onze odds uitbetaald als je de weddenschap wint. Waar je vroeger bij de fysieke wedkantoren de beste odds kon krijgen, klik je nu gewoon op 711.nl en inzetten maar!

 

Er zijn niet alleen voetbalwedstrijden zoals het EK en WK in ons sportsbook. Je vindt er talloze duels zoals de Champions League, een klassieker zoals een wedstrijd tussen Ajax en PSV of een wedstrijd uit de Italiaanse competities. Wedden op voetbal maakt een wedstrijd spannender en daar springen we graag op in zodat je kunt wedden met scherpe odds op wedstrijden die je tijdens het kijken op het puntje van je stoel brengen.

 

We houden rekening met recreatieve gokkers die het prima vinden om af en toe te winnen. Maar we sluiten de punters ook zeker niet uit. Punters zijn serieuze gokkers die graag winst zien en dat als hun uiteindelijke doel hebben gesteld. En omdat we beide in het vizier houden, wordt ons sportsbook ook bezocht door elk soort gokker! Dus zijn wij er ook voor jou!

 

711 Sport is een veilige bookmaker. We hebben de juiste licenties die het wedden op voetbal eerlijk en veilig maken. En omdat we hoge odds bieden, maak je bij ons kans om groots te winnen. Jij brengt je kennis mee en wij bieden je hulpmiddelen om die kennis om te zetten in geweldige winkansen! Dat betekent dat we hoge odds aanbieden, je wedbriefje verwerken en dat je netjes uitbetaald wordt bij succesvolle weddenschappen.


De Verschillende Voetbal Competities binnen Europa

Bij wedden op voetbal zijn er veel verschillende competities om op te wedden. Denk bijvoorbeeld aan de Europese competities. Binnen Europa zijn er 60+ competities, waarvan de bekendste hier op een rijtje staan: Denk aan Premier League,  Champions League, Bundesliga, Europa League en niet te vergeten de EK-wedstrijden.

 

Bij 711 Sport bieden we de grootste competities van Europa aan. In ieder geval van elk land de belangrijkste competities zoals het bekertoernooi, de vrouwencompetitie en de Super Cup. Deze competities worden jaarlijks in heel Europa gespeeld en de verschillende landen strijden om de prijzen.


De Verschillende Voetbal Competities binnen Nederland

In Nederland zijn de professionele voetbalcompetities misschien niet de interessantste ter wereld, maar we kunnen er zeker wel iets van! Sinds 1956 strijden teams in de Eredivisie om de Nederlandse titel. De verliezers (de laatste twee in rang) degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie. We hebben ook de tweede en derde divisie die alleen in het weekend spelen die ook weer onderverdeeld zijn in klassen.


Wedden op Voetbal Nederland EK 2024

Mis de kans niet om te wedden op Nederland op het Europees Kampioenschap 2024. Op het Europese strijdtoneel kun je ook helemaal losgaan met wedden op voetbal EK 2024. Na een spannende kwalificatieronde voor ons Oranjeteam kan het team nu losgaan in de groepsfase. Met sterren als Memphis Decay, Frenkie de Jong en Virgil van Dijk zijn interessante weddenschappen zeker mogelijk! Ook al was het WK 2022 teleurstellend, het team is vastbesloten om zich te revancheren? Wedden? 

 

Voorspel uitslagen, doe speciale weddenschappen, wed Under or Over of gewoon 1x2!


Wedden op EK 2024

Bekijk ook de weddenschappen van andere teams tijdens EK 2024. Misschien wil jij daar ook op wedden en is jouw favoriete club een buitenlandse Europese club. Ook dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Engeland en Frankrijk zijn de favorieten van het opkomend EK. Duitsland, het land waar EK 2024 plaatsvindt, maakt ook veel kansen. Er zijn verschillende EK 2024 weddenschappen te vinden op ons platform. Denk maar aan: Wedden op de winnaar van het EK. Dit kan op voorhand of tijdens het toernooi. Live wedden op EK 2024 kan net iets spannender zijn en vergeet niet bij live wedden veranderen de odds!

 

Er zijn toernooiweddenschappen mogelijk zoals het wedden op:

 • De groepswinnaars
 • Topscorer
 • Land van topscorer
 • Finalisten
 • Beste speler
 • Meeste Doelpunten

 

Combinatieweddenschappen EK 2024 zijn moeilijker, waardoor ze hogere odds hebben. Hierdoor kun je meer winst maken als je weddenschap juist is. Hier leggen we de verschillende voetbalweddenschappen voor je uit.


Hoe kan ik beginnen met Wedden op Voetbal?

Heb je zin om een weddenschap op een wedstrijd te plaatsen dan kom op ons platform. Je kunt niet maar zo een weddenschap inzetten maar je moet eerst een account maken waarbij we persoonlijke gegevens nodig hebben die je naar waarheid invult. Daarna worden je gegevens geverifieerd zodat we er zeker van zijn dat jij bent wie je zegt dat je bent.


Daarna kun je geld storten en bij aanmelding onze welkomstbonus claimen. Deze bonus kun je ook bij latere stortingen claimen, ja mag zelf kiezen. Lees je de voorwaarden even die bij onze welkomstbonus staat? Wist je trouwens dat we de hoogste welkomstbonus online hebben? 


Wat voor soort voetbalweddenschappen zijn er?

Wedden op voetbal is in de basis best eenvoudig: bij elke wedstrijd is er een winnaar, gelijkspel bestaat niet. Als je dus inzet op de winnaar van een wedstrijd, heb je 50% kans dat je wint. Dat is een hogere kans dan bij veel andere weddenschappen.

 

Maar, alleen tennis wedden op de winnaar is natuurlijk saai, en vooral in wedstrijden waarbij de ene speler veel beter is dan de andere, zijn de odds voor winst van de sterke speler erg laag. Oftewel, daar win je niet veel mee als je daarop inzet, ook al is dat misschien de meest logische weddenschap om te plaatsen.

 

Daarom is het interessant om te kijken naar andere type weddenschappen voor tennis. En daarbij kun je inzetten op een wedstrijd, op een toernooi of op een competitie. Laten we daar eens dieper in duiken.


Live weddenschappen bij Wedden op Voetbal

Als je je weddenschappen tijdens de wedstrijd wilt beïnvloeden, dan kun je live gaan wedden op voetbal op ons platform. Dat maakt het des te spannender! Ontspannen op de bank voetbal kijken is niet langer een optie.! De odds bij live wedden zijn doorgaans ook hoger dan bij pre-match wedden. Met live wedden op voetbal zit je op kritieke momenten daarom boven op je tv-scherm. Bloedstollend gewoon!

 

De odds worden constant aangepast naarmate de wedstrijd vordert. Je kunt aan deze odds zien hoe we verwachten dat de wedstrijd zal eindigen. Let op: zodra je wedbriefje is verwerkt, veranderen de odds voor je bet niet meer. Live voetbalwedden betekent niet afwachten, maar er bovenop zitten! Echt wel!


De Verschillende Voetbalweddenschappen

Ben je benieuwd welke weddenschappen er mogelijk zijn bij het wedden op voetbal? Dan zetten we het hier voor je op een rijtje:

 

 • Beide teams scoren. Hier wed je dat beide teams minstens één doelpunt scoren.
 • Dubbele kansen. Twee van de drie mogelijke uitkomsten van je weddenschap komen uit. Je hebt dan drie opties. Team 1 wint of gelijk, Team 2 wint of gelijk of Team 1 wint of Team 2 wint.
 • Rust. Hier wed je op de score bij rust (wie voor staat, achter of gelijk).
 • Totaal aantal doelpunten - 1e helft. Hier wed je op het aantal doelpunten in de eerste helft.
 • Gelijkspel geen weddenschap. Dit wordt ook wel Draw no Bet genoemd. Hier moet één van de teams winnen. Als je gekozen team wint, win je.
 • 3-Way Handicap. Een virtuele handicap wordt gegeven aan een van de teams. De uitkomsten kunnen zijn: Team 1 wint (handicap wordt toegepast), Gelijkspel (ook met handicap toegepast) of Team 2 wint (handicap wordt toegepast). Een handicap is dat je virtueel een achterstand van -1 geeft, zodat het team 2 doelpunten moet scoren om te winnen. Ze doen dit met hele sterke teams.
 • Aziatische Handicap. Inzetten worden aangegeven met halve of kwart doelpunten. De halve en kwart doelpunten zijn bedoeld om een gelijkspel te voorkomen. Een handicap -1.25 of +1.25 verdeelt je inzet over aangrenzende lijnen. De helft van je inzet wordt geplaatst op - of + 1 en 1.5. Dit geeft je verschillende mogelijke uitkomsten voor overwinningen (of gedeelde overwinningen).
 • Totaal aantal doelpunten thuisploeg. Hoeveel doelpunten maakt de thuisploeg?
 • Totaal aantal doelpunten uitploeg. Hoeveel doelpunten scoort de uitploeg? 
 • Outrights. Wie wint er uiteindelijk een wedstrijd of een toernooi. Dit kan dus ook een langetermijnweddenschap zijn.

Succesvol Wedden op Voetbal

Natuurlijk moet je niet lukraak op wedstrijden wedden. Het is belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de teams, de spelers en kijkt naar de statistieken van hoe teams of spelers tot nu toe hebben gepresteerd. Wees vooral geduldig. Je hoeft niet meteen enorme winsten te maken. Soms is het beter om kleinere overwinningen op een rij te hebben dan aan het eind veel te winnen. Je kunt immers veel verliezen op weg naar je overwinningen.

 

In voetbalcompetities zijn er altijd voetbalstatistieken die bijhouden hoe de teams het doen in de competitie. Dit omvat informatie over de wedstrijden, bijvoorbeeld balverloop, topscorers enzovoort. Wed je live met ons mee? Zorg ervoor dat je je huiswerk hebt gedaan voordat het fluitsignaal klinkt.

 

Blijf objectief, geloof niet blindelings wat mensen om je heen zeggen, maar volg je gevoel. Het gevoel dat je kreeg na het doen van onderzoek. Houd je daaraan. Jij bent tenslotte degene die je geld inzet, dus je moet ook je eigen beslissingen durven nemen. Blijf ook objectief met betrekking tot je favoriete voetbalteam. Natuurlijk wil je dat het wint, maar laat je niet leiden door emoties. Luister in plaats daarvan naar je verstand. Het zal je meer kansen geven om te winnen.Let op je bankroll. Hou je aan je budget en verdeel het op een slimme manier. Dus gooi niet je hele budget op één wedstrijd want dan ben je bij verlies alles kwijt. Een weddenschap op de uitslag van een wedstijd (1x2) is de meest voorkomende weddenschap die wordt ingezet. De odds zijn bij ons hoog op deze weddenschappen omdat uitslagen vrij moeilijk te voorspellen zijn. Zeker gelijkspel. En de hoogte ervan.

 

Een bonus claimen bij het wedden op voetbal is zeker aantrekkelijk. Maak er gebruik van, maar denk er ook goed over na. Online Casino Bonussen hebben vaak voorwaarden en zijn niet zo gratis als ze lijken. Wees je daarvan bewust.