Live Roulette


Live roulette spellen zijn al jaren heel populair onder de spelers. Dit komt natuurlijk omdat er een echte interactie is met een dealer en omdat dit een betrouwbaarder gevoel geeft. 

 

De dealer die je ziet in een fysiek casino deelt dus ook de kaarten in een online live roulette spel.

 

 

Online live roulette

 

 

Op onze website kun je veel online live roulettes vinden. De meest gespeelde live roulettes zijn de Lightning Roulette en de gewone live roulettes van Evolution.

 

Toch bieden wij bij 711 je nog een andere keuze aan met de Pragmatic Play live roulettes. Speel je graag roulette live dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

 

Semi live roulette

 

 

Daarnaast bestaan er ook semi live roulettes. Dit zijn roulettes die gefilmd worden met een camera. De roulette staat op een fysieke plaats, maar er is geen dealer aanwezig.

 

Het balletje wordt door middel van luchtdruk afgeschoten in de roulette. Die druk is elke keer anders en ook het roulette wiel draait elke keer aan een andere snelheid.

 

 

Live roulette: iDeal

 

 

Je kan bij ons live roulette spelen voor geld. Er zijn verschillende betaalmethodes op onze websites, maar iDeal blijft natuurlijk de meest populaire in Nederland.

Je kan zeer eenvoudig geld storten met iDeal en vervolgens inzetten op de live roulette.

 

Wil je meer informatie over de roulette? Lees hier dan meer.

 

 

Heb je nog meer informatie nodig over online gokken?